Zomertraining, wat doe ik nu eigenlijk?

Inmiddels is het lekker zomers in Nederland. Alle scholen zijn dicht en iedereen geniet van de mooie lange zomeravonden. Ook ik zelf kan er lekker van genieten. Na een lange dag trainen relaxen in de tuin met een lekkere kop thee erbij. Heerlijk. Maar overdag wordt er hard gewerkt, want als wintersporter train je niet alleen in de winter. In de zomer wordt er fysiek getraind. In mijn derde blog voor de Ede Stad geef ik jullie een inkijkje in hoe mijn trainingsweek eruit ziet. Lees hem hier: Kimberley Bos traint zich suf

By |2018-10-18T11:05:23+00:00juli 26th, 2017|Geen categorie|1 Comment

One Comment

  1. Roel Walters 23 december 2017 at 13:31 - Reply

    Erg stoer vanjou. Klasse. Ik wens je ontzettend veel succes en een plaatsing voor de olympische spelen!!!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.