Kimberley heeft in ProductIP een nieuwe sponsor gevonden. Het in Ede gevestigde, maar internationaal opererende bedrijf, gaat haar in ieder geval bijstaan tot aan het einde van het olympische seizoen 2021/2022. Daarin hoopt Kimberley uit te komen op de Olympische Winterspelen in Beijing. “Ik ben ontzettend blij dat ProductIP met mij wil samenwerken”, zegt ze. “Ze benaderden mijzelf en mede door het enthousiasme van eigenaren Maarten van der Dussen en Caspar ter Horst klikte het direct. Voor mij is hun ondersteuning een heel welkome aanvulling op mijn weg richting de Spelen.”

ProductIP is gericht op product compliance, ofwel het zorgen dat producten voldoen aan wet- en regelgeving. “Voor elke onderneming is het een voorwaarde om je product compliance op orde te hebben”, vertelt Caspar ter Horst daarover. “Oftewel ‘part of the cost of doing business’. ProductIP geeft bedrijven daarbij een steuntje in de rug. Net als dat we met de sponsoring van Kimberley Bos doen om haar doelen te bereiken!”

Het hoofdkantoor van ProductIP is gevestigd in Ede, maar het bedrijf heeft ook vestigingen in Duitsland, Engeland en China. Landen die ook in de skeleton sport zeer actief zijn. “Daarin sluit wat wij doen al aan bij Kimberley”, stelt Maarten van der Dussen. “Maar wij associëren ons ook graag met de moed van Kimberley. Want wat zij doet, met die snelheden met je hoofd vooruit naar beneden op een slee, daar heb je lef voor nodig. En dat is precies wat bedrijven die werk maken van ‘product compliance’ ook doen. Daarbij zien wij in Kimberley een inspiratiebron voor ons team en onze klanten.”

Op de foto v.l.n.r. Caspar ter Horst, Kimberley en Maarten van der Dussen.