Bij het schrijven van dit bericht zitten we exact 150 dagen voor de start van de Olympische Spelen in Pyeongchang. Je kunt dus wel stellen dat die nu snel dichterbij komen en daarmee zeker ook de start van mijn seizoen. In de afgelopen jaren zijn steeds meer mensen mij gaan volgen, mij gaan ondersteunen als partner, lid geworden van de club van 100 en/of lid geworden van de Kimberley Bos Fanclub. Daar ben ik ontzettend blij mee!

Ik krijg ook nog wel eens de vraag; ‘Hoe kunnen we nu iets hebben waarmee duidelijk is dat we Kimberley Bos fans zijn?’ En daar heb ik nu, met het seizoen voor de deur waarin ik mij voor het eerst hoop te plaatsen voor de Spelen, een mooi antwoord op; bestel het Kimberley Bos fan shirt! Dat is vanaf nu namelijk mogelijk via de merchandise pagina op deze website. Het shirt is te verkrijgen als katoenen t-shirt en als running shirt.

Het lijkt me natuurlijk ontzettend leuk als jullie straks allemaal in een ‘Kimberley Bos fan shirt’ lopen! Ik zie jullie foto’s dan ook graag tegemoet, wanneer je het shirt ontvangen hebt.

Kimberley