Partners

Om mijn droom te kunnen realiseren moet ik veel trainen, reizen en materiaal aanschaffen en onderhouden. Mijn sponsoren en fanclub maken dit mogelijk. Daarom ben ik erg blij met mijn sponsoren en fans en ik wil ze dan ook graag bedanken voor alle hulp!

Zou jij mij ook verder willen helpen? Klik dan hier!

Fanclubs

Kappenburg project en interimmanagement, Twist Group BV, Manja de Jong, Firstmate Management bv, Pilares BV, Gardenier BI,Dragan Jacobi, Solutio Consulting BV, VFK Beheer BV, Cor Reinhard,Netwell BV, BICT IT,Hartman Holding BV, In ’t Veld Finance en Control BV, Beem-IT BV, The Specialists, Transition Experts, NoSweat.nl, du Sabot, Sport- & Loopadviesbureau Hugo Veenker, Wahey!

Fancard

De fancard is een crowd funding initiatief van Topsport Gelderland en European Sport Company. Ze hebben mij de mogelijkheid gegeven om mijn eigen fanclub op te richten. Voor minimaal 30 euro per jaar kun je al fan worden van mij. Oftewel voor slecht 2,50 per maand maakt u mij al blij met een extra afdaling tijdens het seizoen. Gunt u het mij om voor mijn doel te gaan en te presteren op de Olympische spelen in Peongchang 2018? Wordt dan nu fan en help mij zo naar de gouden medaille.

Vraag hier de fancard aan

Fan shirt

Jij bent toch ook een échte fan? Bestel nu het
‘Kimberley Bos fan shirt’!

Het Kimberley Bos fan t-shirt is ontworpen door Samendrie Grafisch ontwerpbureau, één van mijn trouwe sponsoren. Steun jij net als zij mijn weg naar de Olympische Spelen komend jaar? Wacht dan niet langer en bestel snel je eigen fan t-shirt!

Het t-shirt is te verkrijgen in zowel dames- als herenmodel. En er is de keuze tussen een katoenen t-shirt (20 euro) en een running shirt (25 euro), gemaakt van polyester.

Bestel hier