Het is met veel plezier dat ik jullie mag melden dat ik een nieuwe overeenkomst heb getekend met ProductIP. Begin 2021 ben ik gaan samenwerken met dit in Ede gevestigde bedrijf, dat internationaal opererend is. Dat is van beide kanten heel goed bevallen. We hebben in de afgelopen periode heel veel aan elkaar gehad, ook door het werkgebied waarin ProductIP actief is. Ik ben dan ook heel blij dat we de samenwerking nu vernieuwen. En niet zomaar vernieuwen, ze hebben besloten mij te ondersteunen tot de Olympische Spelen van 2026!

Wat mij van de afgelopen twee jaren is bijgebleven, is het enthousiasme van ProductIP eigenaren Maarten van der Dussen en Caspar ter Horst. De betrokkenheid van hen en het bedrijf bij mijn prestaties was groot en erg leuk. En we hebben onder meer bedrijfsvideo’s opgenomen die zij intern gebruiken en waarbij ik mijn kennis vanuit de topsport vertaal naar de werkvloer. Dat soort dingen zijn voor mij ook weer een uitdaging en vind ik erg leuk.

Ik kijk sowieso al ontzettend uit naar de komende jaren, maar de betrokkenheid van een trouwe sponsor als ProductIP maakt dat alleen maar groter, net als andere belangrijke partners als Kelderman Bouw en Carl Denig. Maarten en Caspar, nogmaals ontzettend bedankt! We gaan er mooie jaren van maken.

Kimberley

Foto’s: v.l.n.r. Maarten van der Dussen, ikzelf en Caspar van der Horst