Op zaterdag 18 september is het weer zover; dan organiseer ik mijn jaarlijkse Fandag. Tijdens deze middag is het niet alleen mogelijk om even een praatje met mij te maken, maar kun je mijn sport skeleton ook min of meer ervaren. We gaan namelijk een passief deel doen, waarbij ik over mijn afgelopen seizoen vertel én mijn weg richting de komende Olympische Spelen, maar ook een actief deel. Ben je nog geen lid van mijn Fanclub? Dan is dit een héél mooi moment, want als je je nu aanmeld, kan ook jij nog bij de Fandag aanwezig zijn!

Tijdens de Fandag maak je dus kennis met mij en mijn sport, waarbij je een idee kunt krijgen hoe het is om te moeten sprinten met een slee en er dan op te springen. Dat gaan we namelijk oefenen met mijn slee op wieltjes, waar ik mijn zomertrainingen mee doe. Als lid van de Fanclub kun je dus deelnemen, maar het is niet het enige dat je krijgt als lid. Je ontvangt namelijk ook mijn nieuwsbrief, die exclusief is voor leden van de Fanclub en mijn sponsors, en als je dat wilt komt je voornaam op mijn helm. Lees hier alles over de Fanclub en meld je direct aan via het aanmeldformulier. Tot 18 september!

De Fandag wordt in Ede georganiseerd en begint om 14.00 uur.