Als ambassadeur zet Kimberley zich momenteel in voor de Club Challenge Ede. Die duurt zes weken en is bedacht om de Edese clubs te ondersteunen en hun leden rustig te laten opbouwen, om weer fit te worden na een tijd niks doen. “Een mooi initiatief waar ik graag mijn steentje aan bijdraag”, vertelt Kimberley er zelf over. “Afgelopen zaterdag was de start van de Club Challenge Ede en in de komende weken maak ik iedere week een video voor de challenge.”

In de video’s helpt Kimberley de deelnemers dus om te bewegen. Maar er is meer te ‘verdienen’ door deel te nemen. “In de coronatijd missen de clubs veel inkomsten. Ze hebben geen nieuwe leden, geen kantine inkomsten en geen evenementen. Door als clublid deel te nemen aan de Club Challenge kan je punten verdienen voor jouw club en zo je club ondersteunen. Aan de hand van het aantal punten wordt een ranglijst gemaakt.” Meer info hierover vind je hier. Alle video’s die verschijnen zijn via deze link te bekijken.