De kerstdagen en jaarwisseling staan voor de deur. Na de kerstdagen zou ik me opmaken voor de World Cup in Winterberg en de vier wedstrijden die verder nog volgen in januari. Het gaat er helaas echter anders uitzien. Jullie hebben al meegekregen dat ik in Lake Placid niet van start ben gegaan in het tweede weekend. Bij onderzoek in Nederland is nu gebleken dat ik een scheurtje heb in mijn bovenbeen.

Wat dit nieuws gaat betekenen voor de rest van het seizoen, dat weet ik nog maar deels. Zeker is dat ik in ieder geval de World Cup in Winterberg aan me voorbij moet laten gaan. Hoe graag ik ook in mijn ’thuiswedstrijd’ wil starten, waarbij ik al wist dat er weer heel wat mensen die kant op wilden komen, het gaat gewoonweg niet lukken. Dat vind ik echt ontzettend jammer.

Op dit moment werken we aan een plan voor mijn herstel. Ik hoop daarbij zo snel mogelijk weer in wedstrijdverband in actie te komen. Wanneer dat gaat zijn, dat weet ik op dit moment nog niet. In ieder geval verwacht ik in januari meer te kunnen vertellen over de vorderingen van mijn herstel. Voor nu wens ik jullie heel fijne feestdagen toe en een fantastische 2020! Bedankt voor alle steun dit jaar en tot snel!

Groetjes Kimberley