[singlepic id=936 w=320 h=240 float=right]De eerste Europa Cup op vrijdag was voor zeker geen slecht begin van het seizoen. Ik zetten twee okey runs neer en werd in het eindklassement 9de. Prima, gezien het veld dames uitgebreid is dit jaar en de concurrentie groot was. Er deden namelijk 22 dames mee in Lillehammer.

Tijdens de tweede wedstrijd vloog ik echt over het ijs. Na de eerste run stond ik 6de op slechts 0,05 sec van de nummer 5. Het was dus heel spannend. Mijn tweede run was nog een stukje beter, dus ik wist mijn 6de plaats te verdedigen. Helaas was de Duitse op de 5de positie ook erg snel. En wist ik slechts 0,01 sec goed te maken. Waarmee ik op 0,04 sec achter de nummer 5 bleef steken. Dat is balen, maar ik was dik tevreden. Twee sterke runs en een 6de plaats ik ook erg goed! En dat in mijn tweede jaar op de slee. De meeste hebben meer ervaring nodig voordat ze dat kunnen.

Voor een uitgebreid wedstrijdverslag van FOKsport klik hier

[singlepic id=935 w=640 h=480 float=]