Eerste dag WK Altenberg achter de rug

Na de eerste dag van de wereldkampioenschappen skeleton in Altenberg staat Kimberley op de zestiende plaats in het klassement. Op de baan in het oosten van Duitsland zette ze vrijdagochtend in de eerste heat een mooie twaalfde tijd neer. Kimberley’s tweede run was echter wat minder qua eindtijd. Daarin werd ze twintigste, waardoor ze wat wegzakte in de stand. Het WK zit er echter nog niet op. Zaterdag staan nog twee heats op het programma.

Met gemengde gevoelens keek Kimberley na afloop terug op haar dag. “De eerste run ging best goed”, laat ze vanuit Altenberg weten. “Het was niet een optimale run, maar het ging wel beter dan in de afdalingen die ik hier in training gedaan heb. De tweede run was erg goed, op de bocht voor de kreisel en de kreisel zelf na.” Dat was het punt waar Kimberley snelheid verloor en dus ook tijd. “Kortom, er zijn nog wat verbeterpuntjes voor morgen. Wat zeker wel positief is, is dat mijn start best redelijk is. Gezien de aanloop naar dit WK, ben ik best tevreden.”

Wil je de eerste twee heats van het WK skeleton terugkijken? Dat kan. De video’s vind je hieronder.

By |2020-02-28T12:28:41+00:00februari 28th, 2020|Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.