Met een vijftiende plaats bij de WK skeleton heeft Kimberley haar seizoen beëindigd. In Altenberg wist ze zichzelf op de tweede dag nog flink te verbeteren. Daardoor steeg ze een plek in het klassement, waarin ze vrijdag na de eerste twee heats zestiende stond. Kimberley kwam na vier heats zelfs slechts 0.07 seconden tekort om nog twee plekken op te schuiven. In de derde heat finishte ze als elfde, waarna ze in de laatste afdaling de dertiende tijd neerzette.

Zichzelf flink weten te verbeteren of niet, Kimberley keek na afloop wel met een dubbel gevoel naar haar slotdag. “Ik heb er toch een beetje gemengde gevoelens aan over gehouden”, zegt ze. In beide afdalingen had ze, net als veel anderen, opnieuw wat problemen in de kreisel. “Er zitten nog een aantal verbeterpunten in, maar de vooruitgang ten opzichte van voorgaande jaren is zeker zichtbaar.” Dat dat lukt in een seizoen waarin ze af te rekenen had met een spierscheuring in haar bovenbeen, zegt al veel. “Al met al ben ik ook zeker tevreden. Ik ga met een goed gevoel richting komend seizoen.”