Samen op naar de Olympische spelen.

[singlepic id=967 w=640 h=480 float=center]

 

Afgelopen woensdag heb ik onder toeziend oog van de medische fitness groep van Fysiomed Bravenboer een sponsorcontract getekend met Waaijenberg Mondial Movers en Fysiomed Bravenboer. Op de foto van links naar rechts Jan van Santen (Directeur Waaijenberg Mondial Movers ), mijzelf en Melle Leutscher (Fysiotherapeut, tekent namens Erik Bravenboer praktijkeigenaar).

Samen maken we de stap naar een veelbelovend seizoen en richting de Olympische Spelen van 2018. Totaan die spelen heeft Waaijenberg Mondial Movers in elk geval toegezegd een bijdrage te leveren.

Het seizoen zal op 16 oktober van start met een bondstrainingskamp in Lillehammer. We zijn met het team nog hard op zoek om de laatste financiering rond te krijgen. Wil je meer weten over het team, of een kleine bijdrage leveren aan het trainingskamp ga dan naar: wijzijnsport.nl
Alle hulp is welkom we kunnen het goed gebruiken op weg naar de top.

Voor meer informatie zie ook het artikel hieronder.

By |2015-09-16T17:34:56+00:00september 16th, 2015|Geen categorie|1 Comment

One Comment

  1. Hosting 15 oktober 2016 at 21:33 - Reply

    Het wordt pas lastig als je als topsporter een paar weken naar het buitenland moet voor een trainingskamp of toernooi. “Ja, dan moet je kijken hoe dat kan. Je kunt een vak minder volgen, maar dan duurt de studie natuurlijk wel wat langer.”

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.