Inmiddels ben ik alweer 3 weken aan het sleeën. Maar met tijdverschil en de jetlag, duurde het even voordat ik mijn ritme weer had gevonden. Eind vorige week eindelijk de tijd gehad om de film van Lillehammer te maken. Wat aan de late kan, maar ik hoop dat jullie het desondanks nog steeds de moeite waard vinden om te kijken!

Na Lillehammer ben ik vertrokken naar Calgary voor 2 weken om lekker te trainen en de baan te verkennen. Ga vandaag de foto’s uitzoeken. Het verslag volgt morgen. Inmiddels zit ik in Lake Placid voor mijn tweede nieuwe baan van dit seizoen. Gister de eerste afdalingen gemaakt en dat was super! Ging nog niet zo goed, maar dat komt nog wel. Hopelijk krijg ik het filmpje van de run snel doorgestuurd van mijn coach. Dan kan ik het uiteraard met jullie delen. Veel kijkplezier voor nu met de beelden van Lillehammer.