Bobslee op de vrijmarkt in Ede

Gisteren, op de verjaardag van Willem Alexander, was de vrijmarkt in Ede. Voor ons betekende dat vroeg uit de veren, want om 8.00 uur moest de slee al op zijn plek staan bij de grote kerk.

[singlepic id=646 w=320 h=240 float=left]Wat gingen we doen? Ons team promoten en foto’s maken! Mensen konden in onze bobslee op de foto en deze werd vervolgens door Fotovideo Ede uitgeprint. Alleen of met z’n tweeën, sommige gingen zelfs met z’n vijven op de foto. Het kon allemaal! Vooral de kleine kinderen vonden het erg leuk om op de foto te gaan. Toch waren er ook een stel stoere jongens die het wel aandurfde om in de slee te gaan zitten. De slee trok ook veel aandacht bij de mannen. Ze waren erg nieuwsgierig en wilde toch graag weten hoe zo’n bobslee nu werkt en hoe je stuurt. Ook de bekende vragen als hoe zwaar is hij, hoe hard gaat hij en is dit wel een goede wedstrijd slee, kwamen voorbij.

[singlepic id=647 w=320 h=240 float=right]Tijdens de vrijmarkt kwam René Arendsen even langs. Hij is radio verslaggever van Omroep Gelderland. Ook hij vond het gele gevaarte wel interessant en besloot dat het wel leuk was om een interview te doen in de bobslee. Zie de foto voor het resultaat.

Tegen het eind van de dag hadden er meer dan 100 kinderen in de slee gezeten en werd het tijd om weer in te laden. Dat trok nog aardig wat bekijks en waren er een aantal behulpzame mensen die ons hielpen de slee weer op de kar te krijgen! Nu staat de slee weer netjes op zijn plaats en kan hij weer tot rust komen.

[singlepic id=648 w=640 h=480 float=]

By |2013-04-28T16:41:00+00:00april 28th, 2013|media, sponsor, zomer 2013|3 Comments

3 Comments

 1. Oscar Somsen 13 mei 2013 at 16:17 - Reply

  Hoi Kimberley,

  Jammer dat ik hier niet van wist. Anders had ik zeker wel geprobeerd langs te komen.

  Groet. Oscar

 2. oscar somsen 14 juni 2013 at 21:05 - Reply

  Dag Kimberley,
  Kwam weer eens even op de site kijken. Maar, geen nieuwe berichten. Maak je nog wel eens wat mee of is het te warm?
  Groetjes. Oscar

  • Kimberley 18 juni 2013 at 12:41 - Reply

   Hoi Oscar,
   Ik maak op het moment heel veel mee, maar allemaal school gerelateerd. Verslagen, toetsen, ect. De laatste loodjes voor de grote vakantie. Vandaar dat er al lang geen update meer is geweest op de site.
   Over twee weken ben ik klaar! Dan ga ik sowieso weer aan de slag met de site, maar ik zal zo ook een berichtje plaatsen, want kom morgen op de radio bij Ede FM in het programma ‘Bal op het dak’ om 19.00.

   groetjes,
   Kimberley

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.