Gisteren, op de verjaardag van Willem Alexander, was de vrijmarkt in Ede. Voor ons betekende dat vroeg uit de veren, want om 8.00 uur moest de slee al op zijn plek staan bij de grote kerk.

[singlepic id=646 w=320 h=240 float=left]Wat gingen we doen? Ons team promoten en foto’s maken! Mensen konden in onze bobslee op de foto en deze werd vervolgens door Fotovideo Ede uitgeprint. Alleen of met z’n tweeën, sommige gingen zelfs met z’n vijven op de foto. Het kon allemaal! Vooral de kleine kinderen vonden het erg leuk om op de foto te gaan. Toch waren er ook een stel stoere jongens die het wel aandurfde om in de slee te gaan zitten. De slee trok ook veel aandacht bij de mannen. Ze waren erg nieuwsgierig en wilde toch graag weten hoe zo’n bobslee nu werkt en hoe je stuurt. Ook de bekende vragen als hoe zwaar is hij, hoe hard gaat hij en is dit wel een goede wedstrijd slee, kwamen voorbij.

[singlepic id=647 w=320 h=240 float=right]Tijdens de vrijmarkt kwam René Arendsen even langs. Hij is radio verslaggever van Omroep Gelderland. Ook hij vond het gele gevaarte wel interessant en besloot dat het wel leuk was om een interview te doen in de bobslee. Zie de foto voor het resultaat.

Tegen het eind van de dag hadden er meer dan 100 kinderen in de slee gezeten en werd het tijd om weer in te laden. Dat trok nog aardig wat bekijks en waren er een aantal behulpzame mensen die ons hielpen de slee weer op de kar te krijgen! Nu staat de slee weer netjes op zijn plaats en kan hij weer tot rust komen.

[singlepic id=648 w=640 h=480 float=]