Winterberg was vrijdag en zaterdag het decor voor de eerste wedstrijden van Kimberley in dit nieuwe seizoen. In de Intercontintal Cup werd ze vrijdag over twee runs dertiende en zaterdag elfde. Die uitslagen deden er echter niet toe. Veel belangrijker was het gevoel dat Kimberley eraan over hield en de dingen die er voor haar en haar team verder uit kwam. “Voor anderen is dit misschien niet het resultaat wat ze ervan verwachten, maar ik ben tevreden.”

Hoe dat precies zit? “Dit zijn trainingswedstrijden en dus kijken we echt naar andere dingen”, legt Kimberley uit. “Het waren gewoon prima runs. Ik heb materiaal kunnen testen en aan andere lijnen kunnen werken. Daarom zijn deze wedstrijden al heel waardevol en bovendien was mijn start ook erg sterk. Dat is ook een goed teken. Zeker aangezien ik nog in een trainingsblok zit. Met het oog op de World Cup wedstrijden zit het wel goed.”

Foto: archieffoto