Komende zomer kan ik comfortabel naar mijn trainingen reizen in de nieuwe Mitsubishi Space Star, ofwel de Bos Mobiel 3.0. Ook deze is weer gesponsord door mijn trouwe sponsor Autobedrijf G. Braber te Ede.

Autobedrijf G. Braber is 50 jaar geleden klein begonnen als éénmanszaak en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste autobedrijven in de gemeente Ede. Drie jaar geleden ben ik voor het eerst bij ze binnen gelopen, om te kijken of ze mij wilde sponsoren. Zelf was ik toen nog maar net begonnen met mijn vrij onbekende sport. Met mijn beste beentje voor probeerde meneer Braber uit te leggen wat ik deed, maar vooral waarom hun mij zouden moeten sponsoren. In November 2014 vertrok met mijn eerste Bos Mobiel, gesponsord door Autobedrijf G. Braber naar het buitenland. Zij geloofde in mijn droom en mijn doel om de spelen te halen in 2018!

Inmiddels zijn we 3 jaar verder en ondersteunen ze mij nog steeds. Samen met Brush reclame, die zorgt voor de mooie belettering, heb ik de afgelopen jaren dus zonder zorgen van baan naar baan kunnen rijden. Ook dit jaar hebben ze er samen weer wat moois van gemaakt. Een handige Mitsubishi Space Star, waarmee ik zowel kan reizen als mijn andere sponsoren in de picture kan zetten. Naast Autobedrijf G. Braber en Brush hebben ook mijn 4 grote sponsoren, Cobalt BI, 49ers, Metis IT en Carl Denig een mooi plekje gekregen. Komend jaar kan ik zorgeloos op pad richting de Olympische Spelen in 2018. Autobedrijf G. Braber ontzettend bedankt dat jullie samen met mij de weg naar Korea willen bewandelen en gefeliciteerd met jullie 50 jarig bestaan!

Zie jij de Bos Mobiel staan of rijden, maak snel een selfie. Post deze met de tags: #BosMobiel @kimberleyb0s, of plaats de foto op mijn facebookpagina. En wie weet win jij een mooi Fanpakket!