Podium Testevent KoreaVorige maand heb ik in Korea een mooie bronzen plak in ontvangt mogen nemen. Op het officiële test
event wist ik met twee goede runs de eerste medaille voor Nederland ooit mee naar huis te nemen. Wat was het een sensatie! Na afloop heb ik zo veel felicitaties en leuke berichten ontvangen. Ontzettend bedankt daarvoor. Het is hartstikke leuk om te zien hoe iedereen om me heen zo meeleeft met de sport. Ook de internationale bond is deze prestatie niet onopgemerkt gebleven. Ik werd 1 van de 10 skeleton atleten die genomineerd werden voor sleemoment van het seizoen 2016-2017!

Voor deze verkiezing van het sleemoment heeft de internationale bond een mooie compilatie gemaakt. Mocht je het nog niet gezien hebben, of gewoon graag nog eens terug willen kijken. Hieronder de compilatie voor Sleemoment van het jaar!

De afgelopen maand is er flink vaak gestemd. En ik kan meedelen dat ik winnaar ben geworden van sleemoment van het seizoen 2016-2017! Ontzettend bedankt voor alle stemmen. Het is erg mooi om als Nederlandse atleet zo’n titel te mogen ontvangen.