[singlepic id=965 w=320 h=240 float=right]Woensdag avond 24 juni heb ik voor een leuke groep ondernemers uit de IT wereld (het IB genootschap) een presentatie mogen houden op het BouwInfraPark in Harderwijk. Op uitnodiging van mijn sponsor Du Sabot <http://www.du-sabot.nl/> heb ik een interactieve presentatie neergezet over de overeenkomst tussen de topsporter en de succesvolle ondernemer. Beide zijn namelijk ambiteus, eigenwijs, enthousiast, doorzetters en bezitten overtuigingskracht. Persoonlijk vond ik het een hele leuk avond waar met veel interesse naar mijn verhaal geluisterd werd, maar ook kritische vragen werden gesteld.

[singlepic id=966 w=320 h=240 float=left]Na de presentatie was het tijd voor actie. Alle deelnemers hebben echt kennis kunnen maken met mijn sport door zelf op de slee te springen op de startbaan. En iedereen heeft dat ook gedaan, waar ik persoonlijk dan weer erg trots op ben. Achteraf heb ik van alle genodigde positieve reacties gehad op mijn verhaal en het slee├źn zelf.

Ben je ook benieuwd naar mijn verhaal of wil heb je iemand die je wel eens wil uitdagen om op de slee te gaan liggen? Meldt het me via info@kimberleybos.nl