Tijdens de laatste twee wedstrijden van de Europa Cup in Igls heb ik nog een plaatsje weten te pakken in het Europa Cup klassement. Ik ben 4de geworden in het eindklassement. De hoogste eindranking ooit gehaald door een Nederlandse!

Mijn eerste wedstrijd was ik uiteindelijk niet zo heel tevreden mee. Mijn start was goed, met 5.46 was ik de snelste van het veld. Maar sturen was minder netjes. Dus uiteindelijk was een 9de plaats het hoogst haalbare. De tweede wedstrijd was een stuk beter. Met was lichte sneeuwval was het mijn eerste sneeuwrace, maar dan mocht de pret niet drukken. Het was niet voldoende om de wedstrijd te beïnvloeden. Met twee maal de snelste starttijd en een betere stuurkunsten onderweg naar de finish werd ik zevende. Ook van deze wedstrijden heeft FOKsport weer een mooi verslag gemaakt.

Skeletonster Bos pakt vierde plaats in Europa Cup