Gisteravond was de Kick-off van mijn crowdfundingscampagne voor het Wereld Junioren Kampioenschap! De campagne is opgezet om te zorgen dat ik naar de wedstrijd toe kan. Ik heb me er namelijk al voor geplaatst. De avond vond plaats bij Climax Ede en was een succes. De opkomst was niet heel groot, maar de mensen die er waren ontzettend enthousiast. Er werden leuke vragen gesteld en inmiddels zijn de eerste donaties gedaan.

Tijdens deze avond hebben de gasten niet alleen een presentatie gekregen van mij over mijn sport. Maar konden ze deze zelf uitproberen, op een simulatie. Bijna iedereen heeft er even op gelegen en allemaal zijn ze veilig naar beneden gekomen. Zie de foto hieronder. Het was een gezellige avond nu op naar een geslaagde campagne. Wil jij ook bijdragen en dus met mij mee op dit avontuur? klik dan hier!

[singlepic id=961 w=640 h=480 float=]