Bergafwaarts naar de Olympische top!

De seizoensstart komt steeds dichterbij. Op 16 oktober vertrek ik met het team naar Lillehammer voor de aftrap van het seizoen en belangrijke trainingsruns richting het doel van komend seizoen. Wat voor mijn het WK is in Oostenrijk!

Samen met het team hebben we voor dit trainingskamp een crowdfundings campagne bij WijZijnSport.nl opgezet om dit kamp te kunnen betalen. Na mijn succesvolle campagne afgelopen jaar, moet deze vast ook slagen. Ons promotie filmpje mag er in elk geval zijn, met hulp van Sjaak en Nout producties!

https://www.youtube.com/watch?v=SSZkyPJomUE

Wil je bijdrage aan de actie of meer weten over het team kijk op onze pagina op WijZijnSport.nl

By |2018-10-18T11:05:24+00:00september 6th, 2015|Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.