[singlepic id=651 w=360 h=240 float=right]De fancard is een crowd funding initiatief van Topsport Gelderland en European Sport Company. Ze hebben mij de mogelijkheid gegeven om mijn eigen fanclub op te richten. Voor minimaal 30 euro per jaar kun je al fan worden van mij. Oftewel voor slecht 2,50 per maand maakt u mij al blij met een extra afdaling tijdens het seizoen. Gunt u het mij om voor mijn doel te gaan en te presteren op de Olympische spelen in Peongchang 2018? Wordt dan nu fan en help mij zo naar de gouden medaille.

Omdat ik ontzettend blij ben met uw steun, zal al ik u op de hoogte houden van wat er allemaal gebeurd binnen de sport door middel van een maandelijkse nieuwsbrief. Zo kunt u direct het resultaat van uw bijdrage terug lezen. Daarnaast is er de mogelijkheid om jou naam op mijn skeleton helm terug te lezen, als u mij steunt voor 50 euro of meer! Zal ik met uw naam over het ijs glijden met 120 km/h? Ik hoop het! Hieronder zie je hoe veel fans zich al hebben aangemeld. Ben jij de volgende, meldt u direct aan via deze link!

Ik hoop mijn fanclub uit te bereiden naar 100 fans! Hieronder wordt de progressie bijgehouden.[wppb progress=44 text=44 option=orange fullwidth=true]

Naast dat de fancard leuk is om aan familie en vrieden te laten zien is het ook een kaart waarmee u kunt sparen voor de korting in diverse winkels en webwinkels. Zo krijgt u bijvoorbeeld korting bij bol.com, wehkamp.nl en zalando! Daarnaast kunt u gebruik maken van leuke dagaanbiedingen. Voor meer informatie hierover klik hier.

Fancard aanvragen? Klik hier.

Heeft u al een fancard en wilt u inloggen op uw persoonlijke account? Klik hier.