4de Skeleton Fandag 2017

27/05/2017

Ook dit jaar is hij er weer, de skeleton fandag! Deze keer op zaterdag middag 27 mei 2017 op het bouwinfrapark te Harderwijk (Let op! aanmelden verplicht, zie laatste alinea).

De middag zal in het teken staan van sport, gezelligheid enSkeleton simulatie
uitdaging. Ja, je kan de sport zelf uitproberen. Net als vorig jaar zal ik een presentatie geven van mijn seizoen. Met daarin aandacht voor de mooie resultaten en mijn eigen beleving. En uiteraard is er gelegenheid de eerste World Cup medaille voor Nederland te bewonderen! Daarna is er de mogelijkheid voor actie op de startbaan en op de slee voor geïnteresseerde.

Programma

Tijd Activiteit
12.00-13.00 uur Inloop met een broodje en een drankje
13.00-13.30 uur Start programma met presentatie
13.30 uur Actieve workshop, introductie van het skeleton
16.00-17.00 uur Afsluiting

Bij het actieve deel van de fandag wordt aangeraden makkelijk kleren aan te doen. Voor de startbaan activiteit geldt dat u dichte (sport)schoenen aan moet, haren vast en verder zijn sieraden en sjaals niet toegestaan. Deelname aan het starten op de startbaan kan vanaf de leeftijd van 10 jaar.

Interesse, als u al een uitnodiging heeft ontvangen per mail. Meldt je dan aan via de link in de mail. Geen uitnodiging gehad, maar u wil er graag bij zijn. Neem contact op via het contactformulier. Aanmelden voor de fandag kan tot 20 mei.

Fandag quiz