Dat ik het niet alleen kan, dat is wel duidelijk. Zonder mijn coaches en andere begeleiding, maar ook zonder familie en vrienden zou ik nergens zijn in de sport. Ik zou echter ook zeker nergens zijn zonder financiële ondersteuning. Zonder sponsors is topsport immers niet op te brengen. Heel blij ben ik dan ook om jullie te kunnen melden dat ik onlangs mijn contract met Kelderman Bouw met een jaar heb mogen verlengen. Het zorgt er mede voor dat ik zorgeloos de winter in ga.

Op de foto ben ik te zien met Henk Koopman en Kees Blotenburg van Kelderman bouw en met schaatsster Marit van Beijnum, die ook haar contract mocht verlengen. Zoals het bedrijf ook aangeeft, denk ik dat de samenwerking een mooie wisselwerking is, waarbij we ook van elkaar kunnen leren. De financiële steun geeft mij de mogelijkheid om mijn team verder te professionaliseren. Ik hoef daardoor niet meer in het allergoedkoopste hostel te zitten en ik heb een fysiotherapeut aan het team kunnen toevoegen. Die kleine details helpen uiteindelijk heel veel.

Kimberley