[singlepic id=840 w=320 h=240 float= right]Over twee maanden lig ik weer voor het eerst op de slee. Mijn seizoen start dan in Oostenrijk met een trainingsweek. Om vervolgens voor door te reizen naar Noorwegen voor mijn eerste Europa Cup van het seizoen. Waarvan ik er voor de kerst 5 zal sleeën. Twee in Lillehammer, twee in Königssee en de vijfde op mijn favoriete baan Winterberg.

Om te kunnen sleeën is veel al geregeld. Ik heb een goede coach, een prima slee en goed aantal fans om mijn eerste 30 afdalingen te kunnen maken. Er zijn echter ook nog een paar dingen waar ik naar op zoek ben. Een van de belangrijkste dingen die ik nog mis is een auto. En nee ik ben niet op zoek naar een kleine KIA picanto, maar een stationwagen. Dit omdat ik naast mezelf ook een slee, koffer en gereedschapskoffer moet vervoeren.

Weet jij iemand die me kan helpen of kun je mij zelf helpen? Ik hoor het graag via info@bobteambos.nl