2015 goed begonnen!

Inmiddels ben ik alweer in Altenberg beland, voor mijn eerste trainingsdagen richting het WK junioren in februari. En om 2015 dan maar meteen goed te laten beginnen, meteen één van mijn doelen afgevinkt voor dit seizoen! Van de top sleeën in Altenberg.

Zelf had ik eigenlijk bedacht om dat pas morgen te doen, maar mijn eerste run vanaf bocht 3 ging zo goed dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken en het gewoon heb gedaan. En met succes. Netjes beneden gekomen! Zie hieronder het resultaat. Nu lekker aan de snelle lijnen gaan werken!

[youtube]http://youtu.be/PR0XJsTQdHE
By |2018-10-18T11:05:24+00:00januari 2nd, 2015|Geen categorie|1 Comment

One Comment

  1. Sander Hosek 6 januari 2015 at 11:37 - Reply

    Kim, het ziet er geweldig uit, nu ik je voorlichting heb meegemaakt heb ik nog meer bewondering voor je prestaties. Om de top te bereiken moet je het snelste beneden zijn, het klinkt als een slogan en ik hoop voor jou dat het van toepassing zal zijn in 2015 !
    Groetjes aan opa en ik blijf je volgen!
    Sander Hosek

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.