Bal op het dak!

Voor alle mensen uit Ede en omstreken. Morgenavond om 7 uur is pilote Kimberley Bos op de radio bij Ede FM. Ze is te gast in het sportprogramma ‘Bal op het dak!’. Ze wordt geïnterviewd door twee enthousiaste heren, die weinig van bobsleeën afweten. Wat soms grappige situaties oplevert en de gekste vragen! Het is een leuk interview om wat meer te weten te komen over het sleeën, haar team en Kimberley zelf.

Mocht je nu niet in de buurt van Ede wonen en Ede FM niet kunnen ontvangen, wees niet getreurd. U kunt de uitzending ook luisteren via internet. Klik hier voor Ede FM live!

 

 

 

By |2013-06-18T12:52:20+00:00juni 18th, 2013|media, zomer 2013|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.